Beukenhof Car Sales is een exclusieve UK gebaseerde winkel. Wij streven naar betrouwbaarheid en vertrouwen in onze klanten. Onze nieuwe klanten worden behandeld als royalty's in plaats van alleen een koper. Wij zijn er voor alle klanten, van het deel van de auto, de dealerschapverrichting en het gehele dealerproces. Mensen komen als autobezitter of als potentiële koper. Soms kan het allebei zijn.

Klantondersteuning is van groot belang voor deze unieke groep. We snijden nooit in de bochten. Wij leven in het geloof dat de klant altijd zijn recht zal krijgen en dat de persoon die voor ons belangrijk is, bij ons terug zal komen. Dus zoals u ziet, zaken zijn erg belangrijk voor ons.

Wij bieden ook de stand Host houdt van praten met andere mensen. Wij geloven dat we een situatie en een persoon kunnen nemen en aan elkaar kunnen beschrijven wat de gepaste reactie zou zijn in die situatie. reacties we zullen ons uiterste best doen om u in de boodschap te betrekken.

Dus onthoud, Betaal Geoff, onze Babysitter wordt dan wakker met opwinding, niet met angst. In feite, met een glimlach op je gezicht en hoop op je lippen. Wij geloven in onszelf en in onze capaciteiten. Wij organiseren onze kant van het bedrijf dat we er voor u willen zijn, ons ondersteunend personeel krijgt persoonlijke training en krijgt de beste hulp die we ons kunnen veroorloven om de motor soepel te laten draaien.

Wij maken een verbijsterende mix van uw bedrijf. We doen ons best om dit te doen met onze straight talk. Dan luisteren we naar onze klanten en bieden dan onze diagnose op maat. Dan fungeren we als een plaats waar onze klanten kunnen ventileren.

Wat we nu doen is klanten in staat stellen hun problemen op te lossen. Maar zij moeten de antwoorden nog steeds van ons krijgen. De eisen zijn steiler, maar wij stellen onze klanten in staat om succesvol te worden.

Dit doet natuurlijk niets af aan de tijd die de klanten nodig hebben om in een positie te komen die voor hen het beste werkt.