bijgesneden beeld van auto cleaner stofzuigen bestuurdersstoel in auto - car cleaning stockfoto's en -beelden

Vreemde vuildeeltjes dringen door de lak en veroorzaken kleine krasjes. Hierdoor ziet het oppervlak er kleurloos uit. Daarom wordt een schurend polijstmiddel aangebracht om deze vreemde deeltjes te verwijderen. Het polijstmiddel wordt aangebracht met vrij kleine hoeveelheden die gelijkmatig over het oppervlak van het voertuig worden verdeeld. Het glijden en vloeien van het polijstmiddel wordt bevorderd, zodat het op alle gevoelige plaatsen van het lakwerk even doeltreffend is. Het poetsmiddel verwijdert langzaam de vuildeeltjes en herstelt de lak tot zijn vroegere glans.

Het doel van onze procedures voor autodetailing is om u een niet-schurend poetsmiddel aan te bieden om uw auto te reinigen en te polijsten met milde producten en diensten. Detailing omvat het polijsten en in de was zetten van de auto van voor naar achter en schuimen van zijkant naar zijkant.

Andere geschikte waxdiensten zijn diensten zoals hand waxen en machinaal polijsten waarbij de producten rechtstreeks op de auto worden aangebracht. Detailing houdt in dat de auto wordt gepolijst met de daarvoor geschikte gereedschappen en technologieën om een professioneel resultaat te bereiken en de levensduur van de auto te verlengen. Voor het eigenlijke proces worden speciale machines ingezet die op een gecontroleerde en grondige manier schuurmiddelen op het voertuig aanbrengen. Zij verwijderen kleine krasjes, oneffenheden en oxiderende aanslag om de lak in een als nieuw toestand te houden.

Car detailing in zoetermeer omvat het reinigen van het voertuig met uitsluitend zachte, natte doeken en niet-schurend poetsmiddel. Klontjes vuil, teer, insecten en vuildeeltjes blijven op de lak zitten en maken na verloop van tijd vlekken op de doeken. Deze onopvallende deeltjes werken als schuurpapier of vuilmeters die de lak verwijderen en de doeken kreukelig maken. Idealiter willen wij dat het voertuig vrij is van al deze verontreinigingen en vuilklonters, zodat de lak het hele jaar door een vrij gelijkmatige temperatuur behoudt. Dit is een voordeel, want het zorgt ervoor dat de weersomstandigheden niet drastisch slecht worden, wat ook een teken is van hoe goed het voertuig is verzorgd.

De eigenlijke procedure van het gebruik van een machine voor het uitvoeren van autodetailing omvat het gebruik van goed onderhouden en aangedreven apparatuur. Stap 1: Het plannen van de stap voorafgaand aan het wassen van het voertuig.

Het eerste wat moet worden gedaan in de fase voorafgaand aan het wassen is het goed plannen van de fase en het voorbereidende werk. De fase voorafgaand aan het wassen kent verschillende procedures en stappen die elk afzonderlijk gericht zijn op verschillende aspecten voorafgaand aan het wassen, zoals strooizout, teer en boomsap. Strooizout wordt over het algemeen in de wintermaanden gebruikt, met name in de zomer wanneer de wegen worden gezouten. Ruitensproeiervloeistof moet in voldoende mate voorradig zijn en moet tijdens het voorafgaande winterseizoen worden onderhouden. Boomsap is een natuurlijk amalgaam van olie en hars. Tijdens de herfst- en wintermaanden blijft deze hars achter op de lak van de auto's, die dan een corrosief middel wordt, mondroestmiddel. In dit geval zal dezelfde machine gebruikt worden voor de voorwas.

De tweede mogelijkheid is het gebruik van smeermiddelen die vrij vloeibaar zijn en die de wrijving tussen de lak en het voertuig moeten verminderen. Zij zijn gewoonlijk verkrijgbaar in spuitbussen die rechtstreeks op het lakwerk of op het voertuigoppervlak kunnen worden aangebracht. Zij moeten voorkomen dat metaalschilfers tijdens het wassen daadwerkelijk over de lak worden getrokken.

Een derde stap is het gebruik van gesimuleerde voertuigoppervlakken om een waas of "blondeometrie"-effect tijdens het wassen te bevorderen. Deze kunnen worden geribbeld, bekrast en geperfectioneerd om eventuele swirlsporen en onvolkomenheden van de autolak te verwijderen. Het is raadzaam geen schurende poetsmiddelen of polijstpasta's te gebruiken, aangezien dit het werkelijke resultaat van het proces kan veranderen en lelijke, zelfs dramatische resultaten kan achterlaten. Het gebruik van een polijstmachine met dubbele actie kan de afwerking voldoende bewerken voor algemeen wassen, afwerken en polijsten, voordat de machine uitgeput is.

De vierde stap is het gebruik van een gewoon shampoo produkt, waarbij de tijd tussen de wasbeurten voldoende wordt gehouden om alle vuildeeltjes te verwijderen die nog voldoende in de afwerking zijn ingebed en in het oppervlak zijn vastgehecht vóór het wassen. De laatste stap bestaat uit het polijsten en detailleren van de niet-inkomende oppervlakken, om de natuurlijke afwerking van de auto verder te herstellen en te beschermen.

Conditionering vóór het wassen;

Volle, nieuwe conditioners;

Agressieve reiniging met handwasmachines, hogedrukreinigers en hogedrukspuiten;

Reinigen met een beperkt aantal reinigingspogingen, met een beperkt vermogen in cycli, waarbij een documentaire omgeving behouden blijft;

Beschermen en normaliseren van de structuur met een beperkt aantal reinigingsbeurten;

Opslaan na reiniging, voor regenachtige dagen herstel en warm weer bescherming.