Zwart Voertuiginterieur

De SteamClean is waar u uw auto's glanzend schoon krijgt in het comfort van uw huis. Het proces van het stomen van uw auto bestaat uit vier stappen. Eerst worden de oppervlakken van uw auto schoongemaakt met een emmer water en een beetje zuiveringszout.

Dan wordt het oppervlak bedekt met een film van was waterdicht gemaakt met een film van polish. Vervolgens breng je de was in een cirkelvormige beweging aan op de plaatsen waar het vinyl, plastic, rubber, enz. zal worden gereinigd. De laatste stap van de methode is het grondig reinigen van de auto in korte afstanden. Daarna worden de lagen die gereinigd zijn weer teruggelegd op de plaats waar ze vóór de wax lagen. De waslaag wordt vervolgens verwijderd en de auto is klaar om in de was gezet te worden.

Er zijn veel ontwerpmogelijkheden voor de Steam Clean auto. Deze optie voor de auto is niet gewoon en eenvoudig. Er zijn vele details en details om de auto er aantrekkelijk uit te laten zien. Het complete proces van het reinigen van de auto gaat niet alleen over het uiterlijk van de auto. U krijgt een grondige reiniging van de binnenkant zonder zelfs te stoppen om iets voor die kwestie. U krijgt de beste kanten van de auto te zien, maar ook wat er onder zit. Gedetailleerd stofzuigen is vaak een onderdeel van het reinigingsproces bij Steam Clean. De stoom reinigt het tapijt grondig, terwijl tegelijkertijd het vuil en de stoppels van de vloer worden gehaald. De uitputtende stoomreiniging laat ook de onderkant van de auto glanzen.

De Steam Clean auto ziet er niet alleen uit als een gereinigde auto, maar het functioneert op een manier dat het de auto reinigt. Het reinigen met deze methode gaat niet alleen over het herstellen van het originele uiterlijk van de auto, maar het krijgt ook de inwendige elementen van de auto gereinigd. Stoom krijgt de moeilijk te bereiken delen zoals de motor en het interieur van de auto opgehangen aan een hogere mate, dus het is makkelijker schoon te maken en het elimineert het afval dat anders zou kunnen schadelijk zijn voor het milieu. Deze optie voor de auto schoon te maken is vrij kosteneffectief, en het is zeker goed te doen voor je.