auto's op een parkeren - autobedrijf stockfoto's en -beelden

Volgens bronnen van Mercedes Benz zal het besluit om de distributie van de nieuwe E-Klasse stop te zetten geen afbreuk doen aan de uitmuntendheid van het merk, maar zal het de lancering van maximaal drie nieuwe modellijnen vergemakkelijken.

Dit zijn de nieuwkomers in het nieuwe E-Cell-concept van het merk en de opvolger van de lancering van de succesvolle GL-Klasse.

De E-Klasse werd gelanceerd in 2005 en kreeg warme recensies van klanten en media. Onnodig te zeggen dat het debuut van de eerste generatie E-Klasse enorm veel aandacht trok, wat bleek uit de krachtige 5-serie en latere modellen. Ook al beëindigt de E-Klasse zijn run als sedan met succes, Alfa Romeo blijft de sedan importeren naar andere markten zoals de VS, Brazilië en China. Tot de definitieve beslissingen over de toekomst van de sedan kunnen we alleen maar afwachten.

Gas-elektrisch hybrideDe autofabrikant introduceert eind dit jaar de hybride versie van de E-Klasse. Het zal worden geleverd met een 4,8 liter V8-motor en een topklasse V12-motor volgens bronnen. De genoemde hybride voertuigen zijn voorzien van het gepatenteerde Power-EMS-systeem dat samen met de lithium-ionbatterijen de hybride capaciteit van de E-Klasse omvat. Het zal hetzelfde platform ook delen met de aankomende Panamera suv.

De Panamera heeft voor opschudding gezorgd in de markt voor luxe auto's, getriggerd door het besluit van Toyota om voor het modeljaar 2013 een soortgelijk model te produceren. Volgens Motoringus zal de Panamera de enige cabrio zijn die in dezelfde fabriek wordt gebouwd als de traditionele Panamera.

Het is de eerste keer dat Panamera wordt gebouwd met een V12-motor. De beslissing om voor een V12-motor te gaan, wordt nog interessanter omdat Panamera een auto is die anders is dan alle andere. Het doel is om het hoogste aantal pk's en koppel in een zeer klein pakket te verpakken.

De Panamera 2013 wordt in januari officieel onthuld op de North American International Auto Show 2013 in Detroit. De productie-exemplaren zullen worden vervaardigd in Rover's Design and Engineering Centre in het Verenigd Koninkrijk. De sedan en de vierdeurs zullen worden gemaakt in de Rover-fabriek in Solihull en de productieversies zullen worden gemaakt in de Rover Cars British-fabriek van Rover in Birmingham.

Op dit moment is er geen nieuws over wanneer we de eerste leveringen van de Panamera 2013 kunnen verwachten.

Sedan en FR-S: elk van deze twee modellen is een belangrijk onderdeel van het succesverhaal van Mercedes Benz, waaronder de vierdeurs Sedan en het tweedeurs FR-S-concept. Met de succesvolle lancering van de compacte en druppelvormige Sedan Mercedes, de A-Klasse genaamd, kunnen we alleen maar verwachten dat dit model indruk zal maken op de markt. De Panamera 2013 zal de eerste keer zijn dat de BRZ sportieve hatchback als sedan wordt geproduceerd.

De Panamera 2013:

• monobodyconstructie met actieve hoofdsteunen voorin om de hoogte van het passagierscompartiment te verkleinen.

• actieve hoofdsteunen voor (kunnen de hoofdsteun 40 mm verhogen ten opzichte van de lengte van de persoon tot maximaal 20 mm).

• adaptieve cruisecontrol met volledige stop en acceleratie.

• vaste achterruit met automatisch geactiveerd nieuwste privacysysteem.

• four doors with the clever space created for the second row seats and add two very convenient options for the first row: fold and tumble.

• a three tiered Logic control option in the upper section of the screen for the satnav and infotainment system.

• the system has been tested and cleared with the European New Car Assessment Program.

• optional of the follow up assistance PrepARE ( Crisis intervention and risk assessment) to be used in case of an accident.

• Pre-safe preventive protection that activates the car's safety system during sudden braking, slippery roads, an defect on the road.

• daytime running lights to increase visibility.

• een actief beveiligingssysteem dat onmiddellijk reageert op een van de zware omstandigheden. Het apparaat beoordeelt de omgevingsomstandigheden en onderneemt de nodige maatregelen om een ‚Äč‚Äčongeval te voorkomen (bij detectie van slippen remt de auto afzonderlijk op elk wiel en het achterwiel).

De Panamera 2013:

• Elk van de vier zitrijen heeft de royale 2880,9 inch (lengte) breed en de brede 23,8 inch hoogte.

• De achterste zitplaatsen op de derde rij hebben 40 zitplaatsen.

• Hoofdsteunen zijn verstelbaar om omhoog te stralen om meer comfort te bieden en in vergelijking met de andere sedans die kussens hebben.

• Op de derde rij kunnen de stoelen worden neergeklapt om de derde persoon uit te breiden tot 7 inch (7 inch)

2007 mijl naar een comfortabel niveau in de rugleuning van de achterbank.• Bagageruimte

• Voorstoelen bieden plaats aan 4 deuren

• Door deze deuren volledig te sluiten, kunt u de lading snel besparen.